OOPOEH

unnamedStichting OOPOEH – Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier: Stichting OOPOEH stimuleert 55+ers zich in te zetten als maatje, als OOPOEH, voor huisdieren in de buurt. OOPOEH wil hiermee drie vliegen in één klap slaan: ouderen helpen aan meer gezelschap en beweging, baasjes helpen aan een betrouwbare oppas en huisdieren helpen aan de aandacht en verzorging die zij nodig hebben. 

OOPOEH HELPT OUDEREN

Ouderen in Nederland beschikken over een grote dosis levenservaring, energie en kennis. En willen die benutten door iets leuks en zinvols te doen. Met OOPOEH kunnen 55+ers zich nu aanbieden als maatje voor een huisdier. Veel ouderen zijn graag in het gezelschap van een huisdier maar willen de volledige zorg niet meer dragen. Stichting OOPOEH biedt voor hen uitkomst: senioren kunnen genieten van een huisdier wanneer het hen uitkomt. Het zorgen voor een huisdier is gezond: het verbetert de conditie, vergroot sociale contacten en het helpt tegen een hoge bloeddruk.

OOPOEH HELPT BAASJES EN HUISDIEREN

OOPOEH’s helpen huisdierbezitters door voor hun dier te zorgen als zij dat niet kunnen, maar zij helpen ook de huisdieren. Als het baasje van huis is, voelen veel huisdieren zich eenzaam. Overdag moeten zij vaak lang wachten tot hun baasje weer thuiskomt. Wat is er dan beter dan een leuke, goede oppas. Uw huisdier krijgt alle (exclusieve) aandacht dat het nodig heeft.

  • Dag en/of nachtopvang voor uw huisdier. Bijvoorbeeld als u werkt of op vakantie gaat.
  • Een vaste vertrouwde OOPOEH waarbij uw huisdier zich op zijn gemak voelt.
  • Goede en betaalbare opvang voor uw huisdier.
  • U laat een oudere meegenieten van uw huisdier.

“Stichting OOPOEH is in 2012 opgericht door Sofie Brouwer uit Amsterdam vanuit de wens om huisdieren en ouderen meer van elkaars gezelschap te laten genieten.”

Meer informatie op: www.oopoeh.nl

Attentie voor:
– meer naamsbekendheid voor de stichting in Amsterdam Zuid krijgen
– nieuwe oopoeh’s die zich inschrijven en op een huisdier gaan passen in Zuid

Geef 'n attentie! Ga naar de website Bekijk ons via buurtlink
Stichting OOPOEH
Haarlemmerstraat 121-2
1013 EN Amsterdam